TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 Mon - Fri 08:00-18:00 +34-354-5468-8

Category

e-Albania

Fillojnë aplikimet për çertifikimin e Prodhuesve apo mirëmbajtësve të zgjidhjes software

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informon tatimpaguesit që operojnë në fushën e Teknologjisë së Informacionit, se në kuadër të procesit të Fiskalizimit, mund të aplikojnë për t’u çertifikuar si  një prodhues/mirëmbajtës i zgjidhjeve software-ike, bazuar dhe në zbatim të kërkesave të VKM  nr. 239, datë 20.03.2020 “Për kërkesat teknike dhe funskionale të zgjidhjes software-ike për...
Read More

Leje qarkullimi për nevojat e subjekteve (e-Albania)

“Leje qarkullimi për nevojat e subjekteve” është një shërbim elektronik, i cili u mundëson bizneseve të aplikojnë online për t’u pajisur me leje dalje për punonjësit e deklaruar si dhe qarkullimin me automjete në funksion të vijimit të aktivitetit. Shërbimi ofron tre seksione të dedikuara për të marrë “Leje qarkullimi për nevojat e subjekteve” sipas...
Read More

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto