TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Category

IEKA

Lista e dokumenteve për pranim në praktikën profesionale Viti 2022.

Për aplikantët e interesuar për të ndjekur praktikën profesionale 2022,Mbështetur në nenin 15 dhe 16 të Ligjit 10091 datë 5.03.2009 “Për auditimin Ligjor, organizimin e profesionit të audituesit ligjor dhe të kontabilistit të miratuar” (i ndryshuar), kandidatët që dëshirojnë të regjistrohen në praktikën profesionale për të marrë titullin Auditues Ligjor, duhet të depozitojnë pranë IEKA-s, në periudhën 1 deri 15...
Read More

Për Regjistrin Elektronik te Ekspertëve.

Ministria e Drejtësisë ka krijuar, administron dhe ka vënë në dispozicion të publikut Regjistrin Elektronik të Eksperteve, bazuar në nenin 224/d, të Kodit të Procedurës Civile. Ky regjistër ndihmon çdo institucion të sistemit gjyqësor, Prokurorisë apo institucion tjetër publik  që të ketë akses  në të dhe të marrë ekspertizën e kërkuar. Regjistrimi në Regjistrin eksperteve...
Read More

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto