TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Dorisa Bego

Kontabilist

Rreth Dorisa

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Kontabilitet në vitin 2020. Momentalisht Dorisa është duke ndjekur studimet pas universitare të ciklit të dytë në fushën e Kontabilitetit.

Dorisa prej më shumë se një viti është pjesë shumë e rëndësishme e skuadrës tonë, dhe ajo momentalisht është në detyrën e kontabilistit. Ajo është e angazhuar në të gjitha proceset e shërbimit të klientit dhe ka fituar besimin e plotë të ekipit.

Dorisa është një nga shembujt më të mirë të profesionalizmit të të rinjve dhe rasti i padiskutueshëm suksesi.

Aftësitë.

Kontabilitet 100%
Taksa100%
Excel90%
QuickBooks 90%

Eksperienca

2021 – Në vazhdim (Kontabiliste në Alprofit Consult).

 

Kontakte

Telefon :+355692069170‬

Email : [email protected]

 

GDPR