TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Aftësitë

QuickBooks100%
Taksa90%
Excel 100%
Kontabilitet90%

Eksperienca

2019 – Në vazhdim (Ekonomiste në Alprofit Consult).

2018 – 2019 (Specialiste statistike).

2014 -2016 (Data Entry ne Farmaci “I Maj” & “Bred” ).

Stela Vero

Shërbimi i klientit

Është diplomuar në Universitetin Politeknik të Tiranës në degën Inxhinieri Ekonomike, në vitin 2016. Në vitin 2018 ka përfunduar studimet pas universitare.

Ka eksperiencë prej më shumë se 3 vjet në detyra të regjistrimit dhe përpunimit të të dhënave, statistikës, zbatimit të projekteve dhe të tjera.

Ajo është pjesë e studios së kontabilitetit nga viti 2019 dhe përmbushur përgjegjësi që lidhen me regjistrimin e të dhënave, raportime tatimore, shërbimi i klientit dhe detyra të tjera administrative.

Kontakto

Telefon: +355 697046708
Email : [email protected]