TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 Mon - Fri 08:00-18:00 +34-354-5468-8

Pazari Ofertave

Bashkëpunimi me Pazari Ofertave ka nisur në vitin 2019.

Pazari Ofertave

Pazari Ofertave është një sipërmarrje e kohëve të fundit, me qëllim, tregtimin e produkteve shtëpiake, të reja dhe të përdorura. Ajo ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh për kategori të ndryshme përdorimi.

Facebook: https://www.facebook.com/pazariofertave/

Instagram: https://www.instagram.com/pazari_ofertave/