TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Aida Caushi

Kontabilist

Rreth Aidës

Është diplomuar në Fakultetin e Fakulteti Histori – Filologji , Universiteti i Tiranës në degën Histori në vitin 2014. Në vitin 2017 ka përfunduar studimet pas universitare. 

Në vitin 2022 gjithashtu është diplomuar në Tirana Business University në degën Kontabilitet dhe Financë. Aktualisht është duke ndjekur studimet pasuniversitare. 

Ka esperiencë prej më shumë se 8 vjetësh të gjatë dhe të larmishme në detyra të shërbimit të klientit, përpunimit të të dhënave, të burimeve njerëzore dhe financës e kontabilitetit. 

Aida është pjesë e studios së kontabilitetit prej vitit 2023 në detyrën e Kontabilistes duke përmbushur përgjegjësi që lidhen me raportimin financiar, deklarime tatimore dhe këshillimit financiar. 

Aftësitë.

Komunikim100%
Kontabilitet 90%
Kontabilitet90%
Taksa100%
Excel90%
QuickBooks 100%

Eksperienca:

2023– Në vazhdim (Senior Accountant në AlProfit Consult).

2022 (Ekonomiste dhe burime njerëzore në Future Block Group shpk)

2020 – 2022 (Back office specialist në Teleperformance Albania)

2016 – 2020 (Back office specialist në Sky Call)

 

 

Kontakte

Telefon :+355 69 406 3491

Email : [email protected]

 

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online