TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tatime

Zgjidhni më poshtë formën e regjistrimit tuaj, për tu njohur me kushtet, detyrimet ligjore dhe llojin e tatimeve që aplikohen.

Cilat janë tatimet që duhet të paguajë një ... ?

Individ

Njihuni me kategoritë, llojet e tatimeve, ciklin e jetës dhe detyrime të tjera për individët; të paregjistruar si subjekte, në rolin e individit, ambulantit, fermerit dhe kryefamiljarit.

Sipërmarrës

Njihuni me kategoritë, llojet e tatimeve, ciklin e jetës dhe detyrime të tjera për sipërmarrësit; të regjistruar në formën e personit fizik, shoqërive tregtare dhe degëve të shoqërive të huaja.

Organizatë Jofitimprurëse

Njihuni me kategoritë, llojet e tatimeve, ciklin e jetës dhe detyrime të tjera për organizata jofitimprurëse; të regjistruar në formën e Shoqatës, Fondacionit, Qendrës, Enteve Publike dhe të tjera.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online