TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Rreth Nesh

Qasja ndryshe

Qëllimi ynë është mbështetjen e klientëve në punën dhe detyrat e tyre të përditshme.

Edukimi

Ne kemi edukimin dhe certifikimin e duhur për të ofruar shërbimet e zyrës së kontabilitetit.

Eksperienca

Ne kemi eksperiencë të gjatë dhe gjithëpërfshirëse në fushat ku ne ofrojmë shërbime profesionale.

Fleksibël

Ne ofrojmë shërbime të personalizuara dhe përshtatemi me ndryshimet në kërkesat e klientit.

Ju Dëgjojmë

Ne marrim kohën e nevojshme për të dëgjuar rreth situatës dhe rastit tuaj.

Jemi Pranë Jush

Ne jemi prezent dhe gjejmë gjithmonë kohën për të dëgjuar dhe folur me Ju. 

Shërbime Kontabiliteti
Taksash dhe Konsulencë financiare.

Alprofit Consult është një zyrë kontabiliteti e pavarur e cila ofron shërbime kontabiliteti, shërbime të administrimit të taksave dhe shërbimeve të konsulencës financiare se bashku me shërbime te trajnimeve ne këto fusha. Ne ofrojmë një paketë të plotë të shërbimeve profesionale të personalizuara ndaj bizneseve dhe individëve që dëshirojnë të përfitojnë nga këto shërbime.

Edhe nëse aktiviteti juaj është i ri ose ekzistues, organizatë jo-fitimprurëse apo biznes në një industri të caktuar, Alprofit Consult mund t’ju ndihmojë që të përmbushni objektivat tuaja duke ju mbështetur me shërbime të konsulencës financiare që plotësojnë nevojat tuaja unike. Si klienti ynë, ju do të përfitoni nga qasja në ekipin tonë të besueshëm financiar dhe shërbimet tona të përshtatshme, teknologjikisht të avancuara.

Pse Alprofit Consult?

Ne e pranojmë se zgjidhja e konsulentit financiar është një vendim shumë individual dhe që ofron mundësinë e sigurimit të përfitimeve dhe qetësisë tuaj në të ardhmen. Me kapacitetin e stafit tonë ne synojmë që të përmbushim pjesën më të madhe të nevojave të klientëve tanë për konsulencë financiare dhe manaxheriale.

Zgjedhja e Konsulentit “të përshtatshëm” do të ketë në të ardhmen një ndikim të rëndësishëm mbi ju dhe aktivitetin tuaj. Ne ju mirëpresim të kuptoni dhe përqafoni qasjen tonë. Në Alprofit Consult, klientët dhe bashkëpunëtorët tanë, na tregojnë që ata janë të kënaqur të punojmë së bashku me ne, sepse:

Qasja ndryshe

Ne synojmë që të ofrojmë shërbime sa më të specializuara si edhe me vlerë të shtuar për klientët tanë. Qëllimi primar është jo thjesht ofrimi i shërbimeve rutinë të një studio kontabël por ngritja e një strukture që do të mundësojë mbështetjen e klientëve tanë në punën dhe detyrat e tyre të përditshme.

Edukimi

Ne kemi edukimin dhe certifikimin e nevojshëm për të mbuluar shërbimet e zyrës së kontabilitetit që ofrojmë. Ekipi ynë është i përbërë nga profesionistë që zotërojnë tituj të ndryshëm profesionalë dhe certifikime të ndryshme, si Auditues Ligjorë (që nuk e ushtrojnë aktualisht profesionin), Kontabilist i Çertifikuar nga ACCA, Kontabël të Miratuar, Master Shkencor në fushën e Kontabilitetit dhe të diplomuar në fusha të ndryshme të Shkencave ekonomike.

Eksperienca

Ne kemi eksperiencë të gjatë dhe gjithëpërfshirëse në fushat në të cilat ne ofrojmë shërbime tona. Ekipi ynë dhe bashkëpunëtorët tanë kanë mbajtur pozicione të ndryshme dhe të rëndësishme në administrimin dhe vendimmarrjen e biznesit ku ata kanë punuar. Profili i bashkëpunëtorëve të studios tonë të kontabilitetit përfshin: Ekonomistë, Drejtues të Departamentit të Financës dhe Kontabilitetit, Pedagogë pranë Institucioneve të arsimit të lartë, Profesionistë të pavarur të fushave, etj.

Fleksibël

Studioja jonë e kontabilitetit ofron shërbime të personalizuara dhe ne kemi kapacitetin që të përshtatemi me ndryshimet në kërkesat e klientit. Ne synojmë që të krijojmë marrëdhënie sa më afatgjatë me klientët tanë. Kjo realizohet duke ofruar shërbime sa më profesionale, të personalizuara, fitimprurëse dhe duke u mbështetur zhvillimeve më të fundit teknologjike.

Ekipi Jonë

Kontabilitet

Ju mund të keni informacionin e plotë financiar në çdo kohë.

Taksa

Profesionistë në fushën e administrimit të taksave.

Këshillim Financiar

Ne mbështesim klientët tanë me shërbime të ndryshme të konsulencës financiare për biznesin e tyre.

Histori Suksesi

ÇFARË KEMI ARRITUR
0
Klientë Aktual
0
Vite Në Treg
0
Shtete Ku Jemi Prezent
0%
Rritje Vjetore

Ne jemi ekspertë në
këto fusha.

Ekspert nuk quhet ai që merret me 1000 punë njëkohësisht por ai që kryhen 1 punë 1000 herë, prandaj ne kemi besim të plotë në këto fusha.

  • Kontabilitet financiar dhe raportim!
  • Legjislacionin tatimor,praktikat më të mira!
  • Buxhetim dhe analizë financiare!
  • Shërbim profesional dhe të veçantë për çdo klient!
  • Përditësim me të rejat më të fundit të teknologjisë!

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online