TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Shërbime Kontabiliteti

Kontabiliteti është gjuha e biznesit, dhe ashtu si çdo komunikim, ky informacion duhet të jetë i shpejtë, në kohë reale, i kuptueshëm dhe i përshtatur për çdo rast. Ai duhet, mbi të gjitha, ti shërbejë qëllimit të marrjes së vendimeve.

Ne mund të realizojmë ngritjen e një sistemi të informacionit kontabël që mundëson informacion të plotë dhe në kohë reale. Shërbimi ynë i zyrës se kontabilitetit ofron raportim të plotë dhe analizë kritike që ju lejon të vlerësoni shëndetin financiar  të aktivitetit tuaj dhe të realizoni qëllimet tuaja të biznesit.

Ndryshimet e shpejta teknologjike kanë sjellë gjithashtu mundësi të mrekullueshme për përshtatjen e sistemeve të informacionit kontabël dinamike dhe që bashkojnë shumë aktorë të sipërmarrjeve. Ky sistem informacioni nuk mund dhe nuk duhet të jetë vetëm një plan llogarish dhe gjuhe e koduar vetëm për kontabilistët, por burim i paçmueshëm informacioni.

Ne do të vlerësojmë të gjitha proceset tuaja të biznesit për të konceptuar së bashku sistemin më të mirë të informacionit kontabël dhe qarkullimit të dokumentacionit. Kështu do të kemi mundësi për të përfshirë të gjithë aktorët që marrin pjesë në punën tuaj dhe marrë informacion në kohë reale.

Zyra jonë e kontabilitetit mund t’ju ndihmojë duke përgatitur raporte të ndryshme financiare ose duke ofruar shërbim të plotë të mbajtjes së informacionit kontabël. Duke ju dhënë mundësi që Ju ndërkohë të fokusoheni në drejtimin e biznesit tuaj.

Ne do të punojmë së bashku për të planifikuar punën tonë të përditshme, në administrimin e gjithë sistemit të kontabilitetit, jo vetëm si detyrë, por si burim i pazëvendësueshëm

Paketa e plotë e shërbimeve kontabël.

  • Mbajtja e plotë e llogarive tuaja.
  • Ngritjen e sistemit të informacionit kontabël.
  • Përgatitja e pasqyrave financiare.
  • Rishikim i raportimeve dhe të dhënave kontabël.
  • Raporte dhe analiza të ndryshme për qëllime të vendimmarrjes.

Një ekip
Profesionistësh.

Ne mund t’ju ndihmojmë me mbajtjen e kontabilitetit, rishikim dhe përgatitjen e pasqyrave financiare.

Analizojmë
biznesin tuaj.

Analiza jonë financiare do t’ju japë një shikueshmëri më të mirë në faktorët që drejtojnë biznesin tuaj.

Ne ju ftojmë që të përfitoni nga konsultimi ynë i parë falas për të diskutuar rreth kërkesave tuaja të shërbimeve të kontabilitetit në biznesin tuaj. Ju lutemi telefononi në +355693232349, ose shkruani në [email protected]  për të lënë një takim.

Ekipi jonë i ekspertëve:

Erjon Skordha

Partner i Jashtëm

+355 692345948
[email protected]

Andi Haxhillari

Këshilltar Financiar

+355 693232349
[email protected]

Aida Caushi

Kontabilist

+355 694063491
[email protected]

Matilda Bera

Kontabilist Senior

+355 697018481
[email protected]

Ediola Blloshmi

Kontabilist

+355 697070208
[email protected]

Juljana Avdi

Auditues Senior

+355 695450758
[email protected]

Merentina Bënja

Kontabilist

+355 694028740
[email protected]

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online