TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Intuit QuickBooks

Konsiderohet një nga platformat më të përdorura për administrimin kontabël dhe financiar në të gjithë botën. Lehtësia në përdorim, fleksibiliteti, njohja e tij nga përdoruesit në shkallë më të gjerë, kostoja relativisht e ulët, mundësia e madhe e përzgjedhjeve, etj.

Ka shumë arsye për të cilat mund të rekomandohet përdorimi i kësaj platforme për të administruar informacionin financiar në sipërmarrjen tuaj.

AlProfit Consult mund t’ju  ndihmojë në implementimin e plotë të QuickBooks, duke filluar nga instalimi (pa kosto), trajnimi dhe ndjekja në vijimësi, e përshtatjes së plotë të programit më të përdorur financiar pranë Jush.

Lehtësia e konfigurimit, shembuj dhe udhëzime të vetë aplikacionit, Ju lejojnë që të përdorni atë, edhe pa qenë nevoja të jeni ekonomist apo ekspert i fushës. I krijuar dhe përshtatur për ti ardhur në ndihmë, kryesisht kompanive të vogla dhe të mesme, ai mund të përdoret nga të gjitha kompanitë, në të gjitha fushat.

Paketa e plotë e implementimit të QuickBooks

  • Instalimi (pa kosto) i programit financiar
  • Konfigurimi fillestar dhe personalizimi në rastin tuaj
  • Trajnimi i personelit përgjegjës
  • Implementimi i plotë dhe ndjekje e vazhdueshme

Një ekip
Profesionistësh.

Ne mund të instalojmë, trajnojmë dhe ndjekim implementimin e plotë të programit financiar QuickBooks.

Analizojmë
biznesin tuaj.

Ne mund t’ju  ndihmojë në implementimin e plotë të QuickBooks, duke filluar nga instalimi, trajnimi dhe ndjekja në vijimësi.

Ne ju ftojmë që të përfitoni nga oferta jonë për prezantimin e programit QuickBooks. Ju lutemi telefononi në +355693232349, ose shkruani në [email protected] për të lënë një takim.

Ekipi jonë i ekspertëve:

Merentina Bënja

Kontabilist

+355 694028740
[email protected]

Matilda Bera

Kontabilist Senior

+355 697018481
[email protected]

Klejda Elezaj

Kontabilist

+355 ‪692069170
[email protected]

Juljana Avdi

Auditues Senior

+355 695450758
[email protected]

Erjon Skordha

Partner i Jashtëm

+355 692345948
[email protected]

Ediola Blloshmi

Kontabilist

+355 697070208
[email protected]

Andi Haxhillari

Këshilltar Financiar

+355 693232349
[email protected]

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto

Share This

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online