TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Këshillim

Shërbime Kontabiliteti

Ne mund t’ju ndihmojmë me mbajtjen e kontabilitetit, rishikim dhe përgatitjen e pasqyrave financiare.

Shërbime Taksash

Ne mund t’ju ndihmojmë me deklarimet tatimore, informojmë për ndryshime ligjore dhe administrojmë taksat.

Konsulencë Financiare

Ne mund t’ju ndihmojmë me shërbime të ndryshme të konsulencës financiare për biznesin tuaj.

Regjistrimi i Bizneseve

Ne do mund t’ju ndihmojmë me regjistrimin fillestar të biznesit dhe organizatave jofitimprurëse; e ndryshime të tjera.

Intuit QuickBooks

Ne mund të instalojmë, trajnojmë dhe ndjekim implementimin e plotë të programit financia QuickBooks.

Kurse Kontabiliteti

Ne mund t’ju ndihmojmë me kurse të kontabilitetit praktik dhe mundësinë e zhvillimit të praktikës profesionale.

Shërbime FALAS për muajin e parë.

Ne ofrojmë plotësisht falas, të gjitha shërbimet profesionale për biznesin, muajin e parë. Gjatë kësaj periudhe, Ju do të keni gjithë kohën e nevojshme për tu njohur me punën tonë, dhe marrë më pas vendimin për të vazhduar , ose jo, këtë bashkëpunim.

Falas

Ju Ndihmojmë

Mos hezitoni të kontaktoni me ne.

Jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe gjejmë gjithmonë kohë për t’ju përgjigjur çdo pyetje tuaj. Ndihuni të lirshëm të telefononi ose të shkruani në çdo moment për çështje që ne mund t’ju ndihmojmë.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online