TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Konsulencë Financiare

Ne mendojmë që biznesit janë të interesuar që, përveç shërbimeve rutinë, të zyrës së kontabilitetit, të përfitojnë edhe shërbime të tjera që mund të rrisin të ardhurat dhe fitimin e tyre. Sipërmarrjet, në disa raste, nuk marrin orientimet e duhura për të operuar dhe administruar bizneset e tyre sepse:

  1. Këto shërbime nuk kërkohen nga klientët e studios kontabël, duke gjykuar se këto shërbime nuk janë pjesë e aktivitetit të studios.
  2. Punonjësit e studios kontabël nuk bëjnë përpjekjet e duhura, për të dhënë sugjerimet dhe opinionet e tyre. në raste kur mund të jetë e nevojshme.

Pikërisht ky është edhe synimi ynë. Ne pretendojmë që të ndërtojmë një strukturë dhe mënyrë pune ku bëhemi pjesë e administrimit financiar të klientëve tanë.

Kështu duke përmbushur misionin tonë, orientimin e bizneseve dhe këshillimin për tu fokusuar në aktivitete sa më fitimprurëse dhe afatgjata dhe duke këshilluar bizneset për tu larguar nga përfshirja në aktivitete me risk të lartë ose jo-fitimprurëse.

Nga eksperienca jonë, mënyra më e mirë për të arritur këtë nivel të shërbimit, është duke dëgjuar me kujdes rastin tuaj dhe duke ndjekur më pas, me po kaq kujdes, zbatimin e tij. Për këtë ne marrim gjithë kohën e nevojshme për të qenë pranë Jush dhe njohur me rastin tuaj.

Paketa e plotë e shërbimeve të këshillimit financiar.

  • Përgatitja e buxheteve të ndryshme dhe rishikimi i tyre.
  • Analizë dhe orientim për hapjen e bizneseve të reja.
  • Analizë e performancës së biznesit tuaj.
  • Përgatitja e raporteve të ndryshme për investime të mundshme në të ardhmen.

Një Ekip
Profesionistësh

Ne mund t’ju ndihmojmë me shërbime të ndryshme të konsulencës financiare për biznesin tuaj.

Analizojmë
Biznesin Tuaj

Ne pretendojmë që të ndërtojmë një strukturë dhe mënyrë pune ku bëhemi pjesë e administrimit financiar të klientëve tanë.

Ne ju ftojmë që të përfitoni nga konsultimi ynë i parë falas për të diskutuar rreth kërkesave apo pyetjeve tuaja për idetë dhe projekte tuaja. Ju lutemi telefononi në +355693232349, ose shkruani në [email protected] për të lënë një takim.

Ekipi jonë i ekspertëve:

Andi Haxhillari

Këshilltar Financiar

+355 693232349
[email protected]

Juljana Avdi

Auditues Senior

+355 695450758
[email protected]

Matilda Bera

Kontabilist Senior

+355 697018481
[email protected]

Klejda Elezaj

Kontabilist

+355 ‪692069170
[email protected]

Ediola Blloshmi

Kontabilist

+355 697070208
[email protected]

Aida Caushi

Kontabilist

+355 694063491
[email protected]

Merentina Bënja

Kontabilist

+355 694028740
[email protected]

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto

Share This

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online