TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Klejda Elezaj

Kontabilist

Rreth Klejdës

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Financë në vitin 2020. Në vitin 2022 ka përfunduar studimet pas universitare.

Ka eksperiencë prej më shumë se 3 vjet në detyra të administrimit të taksave dhe kontabilitetit. Ka punuar më herët pranë kompanisë F2A-Assocaf dhe në disa sipërmarrje të tjera.

Klejda prej më shumë se një viti është pjesë shumë e rëndësishme e skuadrës tonë, dhe ajo momentalisht është në detyrën e kontabilistit. Ajo është e angazhuar në të gjitha proceset e shërbimit të klientit dhe ka fituar besimin e plotë të ekipit.

Klejda është një nga shembujt më të mirë të profesionalizmit të të rinjve dhe rasti i padiskutueshëm suksesi.

Aftësitë.

Kontabilitet 100%
Taksa90%
Excel90%
QuickBooks 90%

Eksperienca:

2022 – Në vazhdim (Kontabiliste në Alprofit Consult).

2022 (Tax Junior në F2A- Assocaf) 

2021 – 2022 (Asistent ekonomisti në zyrë kontabiliteti) 

 

 

Kontakte

Telefon : +355 69 206 9170

Email :  [email protected]

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online