TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Ediola Blloshmi

Kontabilist

Rreth Ediolës

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Financë në vitin 2021. Në vitin 2023 ka përfunduar studimet pas universitare në degën e kontabilitetit dhe auditimit.

Ka eksperiencë prej më shumë se 3 vjet në detyra të kontabilitetit, taksave dhe menaxhimit financiar. Ka punuar më herët pranë kompanisë Status dhe Gerard-a. 

Ediola është një nga personat më të rëndësishëm të skuadrës dhe pjesë e pandarë e zgjidhjes së çështjeve dhe ajo aktualisht është në detyrën e kontabilistit. Ajo është e angazhuar në të gjitha proceset e shërbimit të klientit dhe ka fituar besimin e plotë të ekipit.

Ediola është një nga shembujt më të mirë të profesionalizmit të të rinjve dhe rasti i padiskutueshëm suksesi.

Aftësitë.

Kontabilitet 100%
Taksa90%
Excel90%
QuickBooks 90%

Eksperienca:

2022 – Në vazhdim (Kontabiliste në Alprofit Consult).

2022 (Ekonomiste në Status shpk) 

2021 (Ekonomiste në Gerard-a shpk) 

 

 

Kontakte

Telefon : +355 69 707 0208

Email :  [email protected]

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online