TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Merentina Bënja

Kontabilist

Rreth Merentinës

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Administrim Biznesi në vitin 2021. Në vitin 2023 ka përfunduar studimet pas universitare në degën Kontabilitet dhe Auditim.

Ka eksperiencë prej më shumë se 2 vjet në detyra të administrimit të taksave dhe kontabilitetit. Është pjesë e Alprofit Agency, duke mbuluar detyra të shërbimi ndaj klientit, përgatitjes së praktikave të trajnimeve dhe marketingut. 

Merentina është pjesë e studios së kontabilitetit prej vitit 2023 në detyrën e Kontabilistes duke përmbushur përgjegjësi që lidhen me raportimin financiar, deklarime tatimore dhe këshillimit financiar.

Aftësitë.

Komunikim100%
Kontabilitet 90%
Kontabilitet90%
Taksa100%
Excel90%
QuickBooks 100%

Eksperienca:

2023– Në vazhdim (Kontabilist në AlProfit Consult).

2023– Në vazhdim (Manaxher marketingu në AlProfit Agency).

2021 (Operator Kase në Globe).

 

 

Kontakte

Telefon :+355 69 402 8740

Email : [email protected]

 

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online