TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Aplikim për Regjistrimin e Operatorit Ekonomik në Sistemin e Prokurimeve Elektronike

Shërbimi elektronik “Aplikim për Regjistrimin e Operatorit Ekonomik në Sistemin e Prokurimeve Elektronike” u mundëson bizneseve të aplikojnë online për t’u regjistruar në Sistemin e Prokurimeve Elektronike.

Krijimi i llogarisë në Sistemin e Prokurimeve Elektronike mund të realizohet për të gjithë bizneset të cilët rezultojnë aktivë në QKB dhe/ose DPT, të cilët nuk janë aktualisht të regjistruar në këtë sistem. Baza ligjore: Ligji Nr. 9643, datë 20.11.2006, “Për prokurimin publik”, të ndryshuar.

Dokumentacioni i nevojshëm
– Për këtë shërbim nuk nevojitet dokumentacion shoqërues.

Hapat e procedurës

  • Identifikohuni si biznes / institucion në portalin e-Albania;
  • Zgjidhni shërbimin “Aplikim për Regjistrimin e Operatorit Ekonomik në Sistemin e Prokurimeve Elektronike”;
  • Klikoni butonin “Përdor”;
  • Autorizoni kryerjen e veprimeve nëpërmjet deklaratës së kërkuesit;
  • Klikoni butonin “Dërgo”
  • Kredencialet shfaqen në ndërfaqen e e-Albania, por gjithashtu dërgohen në seksionin “Mesazhet e mia” në portalin e-Albania dhe me email në adresën e emailit të regjistruar në portal.

Koha e nevojshme e marrjes së shërbimit
Menjëherë

Periudha e vlefshmërisë
Pa afat

Kostot
Pa pagesë

Më shumë
Për çdo pyetje apo paqartësi mbi përdorimin e shërbimit mund të kontaktoni në adresën [email protected]

Burimi: e-Albania

Keni një Pyetje?

Mos hezitoni të kontaktoni me ne. Ne jemi një skuadër ekspertësh dhe do të jemi të lumtur që të flasim me ju.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto

GDPR