TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Erjon Skordha

Partner i jashtëm

Biografia

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës dega Financë – Kontabilitet në vitin 2009. Në vitin 2011 ka përfunduar studimet pas universitare në fushën e Kontabilitetit.

Në vitin 2016 ka fituar titullin prestigjioz “Kontabilist i Çertifikuar” pranë ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), shoqata më e madhe Ndërkombëtare e Kontabilitetit.

Aktualisht është LIDER në fushën e trajnimeve për programet e Kontabilitetit Financiar, Kontabilitetit të Drejtimit dhe Menaxhim Operacionesh me mbi 3,000 studentë të trajnuar për këto programe në 5 vitet e fundit. Ka punuar si Analist Biznesi dhe Konsulent për Microrosoft Navision.

Zotëron një gamë të gjerë kualifikimesh midis të tjerash Microsoft Certified Professional – Profesionist i Çertifikuar nga Microsoft për Programin ERP Microsoft Navision.

Aftësitë

Buxhetim dhe Kontroll 100%
Kontabilitet 100%
Ekonomiks100%
ERP100%
Trainues100%
Auditim100%

Eksperienca

2013 – Në vazhdim (Lektor per Kontabilitetin Financiar dhe Menaxherial).

2014 – Në vazhdim (Lektor pwr Menaxhim Operacionesh)

2017 – Nw vazhdim (Lektor pwr Mikroekonomi dhe Makroekonomi)

2010 – 2012 (Konsulent pwr Mikrosoft Navision, Analist Biznesi).

Kontakto

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online