TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Matilda Bera

Kontabilist Senior

Rreth Matilda

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Financë dhe Kontabilitet në vitin 2013. Në vitin 2015 ka përfunduar studimet pas universitare në degën Kontabilitet dhe Auditim.

Ka eksperiencë prej më shumë se 7 vjetësh në fushën e financës dhe kontabilitetit. Ka punuar më herët pranë kompanisë Skenderi G shpk. 

Matilda është pjesë e studios së kontabilitetit prej vitit 2022 në detyrën e Kontabilistes duke përmbushur përgjegjësi që lidhen me raportimin financiar, deklarime tatimore dhe këshillimit financiar. 

Aftësitë.

Financë 90%
Kontabilitet 100%
Financa 5100%
Taksa100%
Excel90%
QuickBooks 100%

Eksperienca:

2022– Në vazhdim (Senior Accountant në AlProfit Consult).

2016 – 2022  (Financiere në Skenderi G shpk: Eida Petrol)

Kontakte

Telefon :+355 69 701 8481

Email : [email protected]

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online