TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

May 4, 2023
04
May

Ligj Nr. 29/2023 Për Tatimin mbi të ardhurat

LIGJ Nr. 29/2023 PËR TATIMIN MBI TË ARDHURAT Në mbështetje të neneve 78, 83, pika 1, dhe 155 të Kushtetutës, me propozimin e Këshillit të...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online