TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

July 2, 2021

[Fiskalizimi] Pyetje dhe Përgjigje nga shoqatat e Kontabilistëve.

Pyetje dhe përgjigje (Q/A) lidhur me zbatimin e procesit të fiskalizimit. Në rastin e faturave korrigjuese, është shitësi ai që bën korrigjimin e faturës për mallrat e kryera. Cili do të jetë dokumenti që do të vërtetojë lëvizjen e mallrave të kthyera që sjell klienti? Përgjigje: Siç parashikohet në Udhëzimin e TVSH, (neni 32) në...
Read More

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto