TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

January 29, 2023
29
Jan

[Video] Alprofit Consult: shërbimet tona.

Shërbime Kontabiliteti, Taksash dhe Konsulencë financiare. Alprofit Consult është një zyrë kontabiliteti e pavarur e cila ofron shërbime kontabiliteti, shërbime të administrimit të taksave dhe...
Read More
29
Jan

Limiti i arkës

Detyrimi për të depozituar paratë (kartëmonedhat dhe monedhat) në llogarinë bankare 1. Tatimpaguesi, që lëshon faturë, detyrohet që t’i depozitojë në llogarinë e vet bankare...
Read More

GDPR