TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

July 1, 2024
01
Jul

Për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet republikës së shqipërisë dhe republikës së italisë në fushën e sigurimeve shoqërore

LIGJ Nr. 47/2024  PËR RATIFIKIMIN E MARRËVESHJES NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË ITALISË NË FUSHËN E SIGURIMEVE SHOQËRORE Në mbështetje të neneve 78,...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online