TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Andi Haxhillari

Këshilltar Financiar

Rreth Andi

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Ekonomiks në vitin 2007. Në vitin 2011 ka përfunduar studimet pas universitare në fushën e Kontabilitetit.

Në vitin 2012 ka fituar titullin profesional “Kontabël i Miratuar” nga Instituti i Ekspertëve Kontabël të Autorizuar (IEKA).

Ka eksperiencë prej më shumë se 10 vjetësh në fushën e financës dhe kontabilitetit. Ka punuar në detyra të ndryshme pranë Prespa Invest, Meggle Albania, Dealb Konstruksion, Bota e Verës, Vesa Solutions etj.

Aktualisht është lektor i jashtëm pranë Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës. Ka qenë pjesë e trupit akademik të Universitetit të Tiranës, si asistent pedagog i jashtëm.

Aftësitë.

Financë 90%
Kontabilitet 100%
Ekonomiks100%
Taksa100%
Excel90%
QuickBooks 90%

Eksperienca:
2015 – Në vazhdim (Themelues dhe Konsulent Financiar në Alprofit Consult).

2018 – Në vazhdim (Lektor i Jashtëm në Fakultetin i Biznesit, Universiteti “Aleksandër Moisiu Durrës).

2013 – 2015 (Kontabilist në MeggleAlbania)

2008 – 2013 (Përgjegjës i Departamentit të Financës në Prespa Invest).

Kontakte

Telefon :+355 693232349

Email : [email protected]

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online