TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Juljana Avdi

Auditues Senior

Rreth Juljana

Është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën Financë-Kontabilitet në
vitin 2010. Në vitin 2013 ajo është certifikuar nga Instituti i Ekspertëve Fiskalë me titullin “Eksperte
Fiskale”.

Ka eksperiencë më shumë se 10 vjet në fushën e kontabilitetit dhe auditimit. Ajo ka punuar në
detyra të ndryshme pranë Inter BBK Auditing shpk (Anetare e Moore Stephens International
Limited), Commerce Corp sh.p.k dhe Revolution Advertising sh.p.k.

Juljana është pjesë e studios së kontabilitetit prej vitit 2021 dhe koordinon së bashku me skuadrën,
shërbimet e kontabilitetit dhe auditimit.

Aftësitë.

Alpha Web100%
Kontabilitet 100%
Auditim100%
Taksa100%
Excel90%
QuickBooks 90%

Eksperienca:
2021 – Në vazhdim (Senior Auditor në Alprofit Consult).

2015 – 2021 (Senior Auditor në Inter BBK Auditing shpk, Anëtare e Moore Stephens Internationsl Limited)

2012 – 2015 (Përgjegjës i Departamentit të Financës në Commerce Corp shpk)

2010 – 2012 (Financiere në Fredi A shpk; Ina 96 shpk).

 

Kontakte

Telefon :+355 69 545 0758

E-Mail: [email protected]

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online