TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Federata Shqiptare e Motoçiklizmit

Bashkëpunimi me Federatën Shqiptare të Motoçiklizmit ka nisur në vitin 2017.

Pazari Ofertave

Federata Shqiptare e Motoçiklizmit është regjistruar si një shoqatë jo-fitimprurëse dhe funksionon që prej vitit 2012.

Në përmbushjen e misionit të saj, Federata, ndjek dhe organizon të gjitha detyrat e përgjegjësitë e ngarkuara ligjore dhe është në kërkim të vazhdueshëm të ngritjes së sportit të Motoçiklizmit në një nivel sa më të lartë.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online