TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 Mon - Fri 08:00-18:00 +34-354-5468-8

Kaybee AB

Bashkëpunimi me rrjetin e shoqërive Kaybee dhe VH-Tele AB, ka nisur në vitin 2019.

Kaybee AB

Kaybee AB është e vendosur në Strömsnäsbruk, Kronoberg, Suedi dhe është pjesë e industrisë së shitjes me shumicë të produkteve elektrike.

VH-Tele AB është një drejtues i performancës që kryen përsosmëri operacionale në industrinë e IT dhe telekomunikacionit në të gjithë botën.