TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Klea Huta Academy

Bashkëpunimi me Klea Huta Academy ka nisur në vitin 2019.

Klea Huta Academy

Klea Huta Academy ofron një metodë unike dhe mjaft të personalizuar të të mësuarit, duke krijuar një mjedis për të edukuar, arsimuar dhe inkurajuar individët krijues për të arritur nivelin më të lartë të suksesit.  Ajo është akademia e arteve performuese për fëmijë dhe adoleshentë. Një shtëpi e re për artin!

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online