TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Klodi’s

Bashkëpunimi me shoqërinë Klodi’s ka filluar në vitin 2018.

Klodi’s

Kjo shoqëri ushtron aktivitetin e saj në fushën e ofrimit të shërbimeve të kozmetikës e salloneve të bukurisë.  Ajo ka eksperiencë mjaft të gjatë në këtë fushë dhe është një nga kompanitë lider në këtë sektor.

Gjithashtu Klodi’s shpk zhvillon aktivitet në fushën e shërbimeve Bar/Kafe në rrethin e Tiranës dhe shërbime të tjera të lidhura me këto aktivitete.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online