TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Shoqata humanitare “Kuka”

Bashkëpunimi me shoqatën humanitare “Kuka” ka nisur në vitin 2015.

Shoqata kulturore artistike “Jehona Shqiptare”

Shoqata humanitare “Kuka”  funksionon që prej vitit 1997 si Organizatë Jo-Fitimprurëse.

Misioni i saj është mbështetja dhe ofrimi i shërbimeve humanitare për të moshuarit e vetmuar e të braktisur si dhe funksionimi i një qendre ditore për fëmijët e rrugës me probleme të ndryshme ekonomike e sociale.

Web: http://shoqatakuka.blogspot.com/

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online