TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Shoqata kulturore artistike “Jehona Shqiptare”

Bashkëpunimi me shoqatën kulturore artistike “Jehona Shqiptare” ka nisur në vitin 2018.

Shoqata kulturore artistike “Jehona Shqiptare”

Shoqata kulturore artistike “Jehona Shqiptare” është krijuar dhe funksionon si e tillë prej vitit 2007. Objekti i aktivitetit të shoqatës është promovimi vlerave kulturore dhe artistike të popullit Shqiptar, vlerësimi dhe zgjerimi i këtyre vlerave të kombit tonë brenda dhe jashtë vendit.

Ajo ka qëllim mbrojtjen e vlerave të “bukura”, që kombi ynë ka trashëguar prej vitesh. Shoqata nuk kryen aktivitet ekonomik për qëllime fitimi.

Facebook: https://www.facebook.com/Jehonashqiptare.al/

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online