TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

July 14, 2020
14
Jul

Fillon zbatimi i Planit të masave për sezonin turistik 2020

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, ka nisur zbatimin e planit të masave për Sezonin Turistik 2020. Ky plan synon informimin, ndërgjegjësimin dhe sensibilizimin e tatimpaguesve...
Read More
14
Jul

Njoftim mbi dorëzimin e pasqyrave financiare për vitin fiskal 2019

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, sjell në vëmendje të tatimpaguesve se afati i dorëzimit të pasqyrave financiare për vitin fiskal 2019, është data 31 Korrik...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online