TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

August 14, 2020
14
Aug

Fiskalizimi: Cilat janë rezultatet e pritshme?

Ka shumë përfitime dhe rezultate të pritshme nga ky sistem: Tatimet – Mbledhje më e mirë e tatimeve në shkallë vendi, ku zëri kryesor mbetet...
Read More
14
Aug

5 Sekretet e firmave të kontabilitetit më të suksesshme

Në biznes, vendimet e pakta që merrni mund të bëjnë një ndryshim të madh në nivelin e suksesit të biznesit tuaj. Për firmat e kontabilitetit, ka...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online