TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

April 20, 2021

Pyetje – përgjigje nga Kompanitë e Këmbimit Valutor.

Në nenin 17 pika 1.3 flitet për veprimtarinë shtesë. Zyrat e këmbimit bëjnë arkëtime dhe pagesa për llogari të të tretëve, veprimi mund të ndahet në pagesë cash dhe në këmbim një pjesë e tyre. Gjithashtu bëjnë arkëtime për të tretët me dhe pa komisione. Në të ardhmen do bëhen këmbime me karta debiti / krediti. Pyetja...
Read More

Njoftim për çregjistrimin e pajisjeve fiskale në rast përdorimi të një zgjidhjeje softuerike të certifikuar.

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, në vijim të interesimit të vazhdueshëm të subjekteve tatimpagues që kanë implementuar dhe po përdorin një zgjidhje softuerike të certifikuar para fillimit të efekteve të ligjit nr. 87/2019, “Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkullimit” i ndryshuar dhe nuk po përdorin më pajisjet fiskale të instaluara, kërkon të sqarojë...
Read More

DPT ofron 2 shërbime të reja online.

Tashmë ofrohen edhe 2 shërbime të reja online, nëpërmjet portalit e-Albania: Regjistrimi i personave fizikë (Ambulantë, Kryefamiljarë, prodhues bujqësorë, përfaqësues tatimore) që regjistrohen nga Administrata Tatimore Kërkesa për regjistrim kryhet nëpërmjet portalit e-Albania, pa qenë e nevojshme që personat të paraqiten pranë sporteleve të Drejtorive Rajonale Tatimore përkatëse. Hapat që duhen ndjekur dhe sqarimet përkatëse...
Read More

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto