TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

April 23, 2023
23
Apr

Intuit QuickBooks: Pse mund të jetë mundësi mjaft e mirë për të ndryshuar programin tuaj të kontabilitetit ?

Intuit QuickBooks mund të jetë një mundësi shumë e mirë për të ndryshuar programin tuaj të kontabilitetit, duke ofruar shumë avantazhe dhe mundësi që mund...
Read More
23
Apr

Pyetjet dhe përgjigjet më të shpeshta mes Administratës Tatimore dhe Tatimpaguesve lidhur me transferimin automatik të librave të shitjes dhe të blerjes.

Pyetje: Kam mbyllur (dorëzuar) librat e shitjes dhe të blerjes në formatin Excel manualisht nga sistemi E-filing. Tani që duhet të dorëzohen nga portali Self-Care,...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online