TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

December 8, 2023
08
Dec

Ligj Nr. 76/2023 Për fondet e pensionit privat

LIGJ Nr. 76/2023 PËR FONDET E PENSIONIT PRIVAT[1] Në mbështetje të neneve 78 dhe 83, pika 1, të Kushtetutës, me propozimin e Këshillit të Ministrave,...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online