TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Atelie Gjyms’Hana

Atelie Gjyms’Hana

Bashkëpunimi me Atelie Gjyms’Hana Consult ka nisur që prej Shtatorit 2019

Atelie Gjyms’Hana

Bashkëpunimi me Atelié Gjyms’Hana ka nisur që prej Shtatorit 2019

Atelié Gjyms’Hana është një sipërmarrje që ka sjellë për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me një  vendndodhje lehtësisht të aksesueshme, që nëpërmjet  simbiozës së produktit vendas dhe importit të huaj, ofron shërbime dhe produkte arkitekturore, plotëson  të  gjitha kërkesat  për  ata që  janë  në  kërkim  të zgjidhjeve arkitektonike.

Një risi e veçantë që kjo sipërmarrje sjell është angazhimi i arkitektëve të rinj në implementimin e interior design, ndërkohë që janë ende në bankat e shkollës,  duke ua lehtësuar kështu përballjen me tregun e punës,dhe gjithashtu duke rritur profesionalizmin mes brezit të ri të arkitektëve.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online