TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Cane Construction

Bashkëpunimi me shoqërinë CaneContruction ka nisur në vitin 2018 dhe një nga bashkëpunëtorët më të rëndësishëm.

Cane Construction

CaneContruction shpk ushtron aktivitetin e saj në fushën e ndërtimeve dhe shërbimeve të tjera ndërtimore të një cilësie mjaft të lartë. Ajo ka një eksperiencë mjaft të gjatë në këtë fushë dhe është specializuar në disa nga shërbimet ndërtimore si: shtrim/veshje me pllaka, punime gipsi, punime të tjera rifiniture, etj.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online