TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 Mon - Fri 08:00-18:00 +34-354-5468-8

Fondacioni “TogetherAlbania”

Bashkëpunimi me Fondacionin “TogetherAlbania” ka nisur në vitin 2018.

Pazari Ofertave

Fondacioni “TogetherAlbania” është një organizatë jo-qeveritare, që trajton profesionalisht çështje psiko-sociale të rinisë Shqiptare dhe komunitetit.

Një nga projektet më të fundit të Fondacionit është webfaqja këshilluese nukjevetem.al. Kjo webfaqeju dedikohet të rinjve dhe paraqet një mjedis të sigurt që të shprehin preokupimet e tyre më intime përmes internetit, dhe në të njëjtën kohë të marrin këshilla profesionale nga ekspertë të fushave të ndryshme. Ky projekt për qëllim që t’ju ofroj të rinjve mundësi këshillimi dhe ndihmë për brengat e tyre me te cilat ballafaqohen gjatë rritjes dhe përditshmërisë së tyre.

Web1: http://www.togetheralbania.org/sq/home/

Web2: http://nukjevet.net/