TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Prespa Invest

Prespa Invest është themeluar në vitin 2008 dhe operon ne fushen e ndertimit, investimit si edhe ne tregti, me shitje dhe blerje me fytyrën tuaj për patundshme.

Prespa Invest

Shoqëria Prespa Invest dhe grupi i saj është një nga klientët dhe bashkëpunëtorët tanë më rëndësishëm. Ky bashkëpunim ka nisur që prej vitit 2008 dhe në vijim.

Ajo operon në formën e një shoqërie “investimi dhe zhviIIimi”, ku projektet më prioritare të saj janë të orientuara në fushën e ndërtimeve civile, në zhvillimin e qendrave tregtare, qiradhënien dhe vënien në funksionim të pasurive të paluajtshme komerciale.

Vendimet e marra nga shoqëria në të kaluarën e saj si edhe vizioni i drejtuesve të saj, kanë rezultuar mjaft të suksesshëm dhe një bazë për investime të shoqërisë në të ardhmen.

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online