TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

March 10, 2020
AlProfit Consult Zyrë Kontabiliteti
10
Mar

Njoftim mbi dorëzimin e pasqyrave financiare për vitin fiskal 2019

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, sjell në vëmendje të tatimpaguesve procedurën ligjore mbi dorëzimin e deklaratës së pagesës së tatimit fitimit dhe pasqyrave financiare për...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online