TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

August 27, 2021

Pyetjet-Përgjigjet më të shpeshta nga Shoqatat e Kontabilistëve

Në këtë material do të gjeni Pyetje- Përgjigjet më të shpeshta dhe sipas specifikave të natyrës teknike, ligjore, të drejtuara nga Shoqatat e Kontabilistëve, të cilat do të përditësohen, në faza të ndryshme të zbatimit të projektit të Fiskalizimit. Rasti i stornim fature paradhënie është faturë me minus – sistemi nuk të lejon të presësh...
Read More

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto