TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

July 23, 2023
23
Jul

Transporti ndërkombëtar i pasagjerëve dhe i mallrave

Transporti ndërkombëtar i pasagjerëve Bazuar në Ligjin Nr.92/2014, datë 24.07.2014 “Për tatimin mbi vlerën e shtuar në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, transporti ndërkombëtar i...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online