TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

January 9, 2024
09
Jan

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni Q – Shëndetësia dhe aktivitete të punës sociale

SEKSIONI Q – SHËNDETËSIA DHE AKTIVITETE TË PUNËS SOCIALE Ky seksion përfshin aktivitetet në lidhje me shëndetin për njerëzit dhe punën sociale. Këtu përfshihen një...
Read More
09
Jan

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: SEKSIONI P – ARSIMI

SEKSIONI P – ARSIMI Ky seksion përfshin arsimimin në çdo nivel dhe për çdo profesion. Mësimet mund të jenë në formë verbale apo me shkrim,...
Read More
09
Jan

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni S – Aktivitete të tjera shërbimi

SEKSIONI S – AKTIVITETE TË TJERA SHËRBIMI Ky seksion (si një kategori e mbetur) përfshin aktivitetet e shoqatave e organizatave, riparimin e kompjuterave dhe mallrave...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online