TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

February 6, 2024
06
Feb

Njoftim për mënyrën e përdorimit të portalit e-Albania

NJOFTIM Për të gjithë qytetarët dhe bizneset, identifikimi në llogarinë tuaj në e-Albania në vijim do të kryhet duke vendosur përveç kredencialeve tuaja (NID/NIPT dhe...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online