TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

March 11, 2024
11
Mar

Sqarim në lidhje me Deklaratën e Statusit Personal dhe përllogaritjen e TAP 2024

Administrata Tatimore sqaron tatimpaguesit në lidhje me: Përllogaritjen e Tatimit mbi të Ardhurat nga Punësimi (TAP); Plotësimin e Deklaratës mbi statusin personal; Aplikimin e zbritjeve...
Read More
11
Mar

Kujtese deklarimi i DIVA për vitin 2023

30 Prilli është afati i fundit për deklarimin dhe pagesën e Tatimit mbi të Ardhurat Personale me Deklaratën Individuale Vjetore të të Ardhurave (DIVA) 2023....
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online