TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Day

June 27, 2024
27
Jun

Ligji i ri për komunikimet elektronike

LIGJ Nr. 54/2024  PËR KOMUNIKIMET ELEKTRONIKE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË[1] Në mbështetje të neneve 78, 81, pika 1, dhe 83, pika 1, të Kushtetutës, me...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online