TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

masa tatimet
31
Jul

Evazioni tatimor dhe pagesat ose arkëtimet me para në dorë

Evazioni tatimor Termi “evazion tatimor” përfshin fshehjen apo shmangien me dashje të detyrimeve tatimore, nëpërmjet mosdorëzimit të dokumenteve ose mosdeklarimit të të dhënave (p.sh: shitjeve...
Read More
12
Jan

Njoftim mbi fillimin e regjistrimit të veprimeve në terren

Njoftim i Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve: Në kuadër të masave të marra kundër informalitetit në Ekonomi, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka ndërmarre së...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online