TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 Mon - Fri 08:00-18:00 +34-354-5468-8

Tag

pastrimi i parave

Përfaqësues të OJF trajnohen mbi “Sistemin parandalues për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit”

Specialistë nga Administrata Tatimore dhe Drejtoria për Parandalimin e Pastrimit të Parave (DPPPP) udhëzuan përfaqësues të organizatave jo fitimprurëse, se si të mbrohen nga risku që ekziston në këtë sektor, për t’u përfshirë në vepra terroriste, të cilat janë të ndëshkueshme sipas legjislacionit tonë penal. Çështjet kryesore të cilat u shpjeguan dhe u trajtuan ishin...
Read More

MERR PREZANTIMINShkarko materialin më të fundit në format pdf.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto