TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Shtyhet dorëzimi i bilanceve të bizneseve deri më 15 shtator për shkak të sulmit kibernetik.

Afati për dorëzimin e bilanceve të bizneseve do të shtyhet deri më 15 shtator 2022.

Kështu njoftoi të martën Qendra Kombëtare e Bizneset, ku theksoi se subjektet tregtare do të kenë kohë deri më 15 shtator që të depozitojnë pasqyrat financiare të vitit 2021.

Duke u nisur nga problematikat e hasura nga subjektet tregtare ditët e fundit, per kryerjen me sukses te aplikimeve per depozitimin e pasqyrave financiare te vitit raportues 2021, njoftojmë se, bazuar ne parashikimet e Kodit te Procedurave Administrative, afati i depozitimit te tyre shtyhet deri ne date 15.09.2022

Njofton QKB në faqen e saj zyrtare

Shtyrja e afatit të bilanceve, që u njoftua pak ditë më parë edhe nga Ministria e Financave, po bëhet për shkak të problemeve që kanë hasur subjektet në dorëzimin e tyre si pasojë e sulmit kibernetik që goditi shërbimet shtetërore duke bërë që portali e-Albania të mos funksionojë për disa ditë.

Afati fillestar ligjor për dorëzimin e tyre ishte 31 korriku.

Shtyrja në kohë e dorëzimit të bilanceve ishte edhe një kërkesë e kontabilistëve duke argumentuar se depozitimi i tyre edhe me një muaj nuk do të kishte efekte negative.

Bizneset që nuk dorëzojnë brenda afatit të ri bilancet e vitit 2021, do të gjobiten me 60 mijë lekë.

Burimi: Shqiptarja.com

Keni një Pyetje?

Mos hezitoni të kontaktoni me ne. Ne jemi një skuadër ekspertësh dhe do të jemi të lumtur që të flasim me ju.

Ju duhet ndihmë?

Lini kontaktet tuaja. Ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

+355693232349
[email protected]

Kontakto

GDPR