TiranëTiranëDurrës E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349 E Hënë – E Shtunë 08 – 18 +355693232349

Tag

Sherbime ligjore
26
Dec

Nomenklatura e Veprimtarive Ekonomike (rev. 2) NVE: Seksioni M – Aktivitete profesionale, shkencore dhe teknike

SEKSIONI M – AKTIVITETE PROFESIONALE, SHKENCORE DHE TEKNIKE Ky seksion përfshin aktivitete të specializuara profesionale, shkencore dhe teknike. Këto aktivitete kërkojnë shkallë të lartë trajnimi,...
Read More

GDPR

A ju duhet ndihme?? Ne jemi online